Ce facem

Produsele noastre se disting prin calitate si diversitate, deoarece apreciem lucrul bine facut si utilizam cea mai buna materie prima. De asemenea, productia noastra este caracterizata prin flexibilitate, astfel incat aceasta este permanent adaptata la noile cerinte ale pietei.

Va rugam sa vizualizati pozele atasate la: manusi dama, manusi barbati, manusi tematice sau personalizate,manusi uniforma . Productia noastra nu este limitata la manusile din piele prezentate, gama de produse realizate fiind mai larga. De asemenea, suntem flexibili sa producem manusi dupa cerintele si modelele clientilor nostri.Manusi piele dame

Stim ca pentru o femeie a fi eleganta atunci cand merge la lucru sau iese in oras la o plimbare este important. Asa ca am creat atat manusi necaptusite pentu o toamna tarzie cat si manusi captusite sau imblanite pentru o iarna rece, sau manusi de condus pentru cele care doresc sa impresioneze prin stil intro masina frumoasa.

Manusi piele barbati

Barbatul este de obicei adeptul unei tinute clasice in care culorile inchise i se potrivesc cel mai bine,dar nu numai. El are pregatite din partea noastra cateva modele de manusi captusite , manusi de condus,dar nu uitam nici de manusile imblanite pentru o iarna geroasa.

Manusi piele tematice sau personalizate

Manusile tematice reprezinta o categorie tot mai solicitata, fie ca este vorba de o lansare pe piata a unui produs sau de o petrecere care se doreste a fi de neuitat. Manusa de piele personalizata este un cadou potrivit atat pentru clientii dumneavoastra cat si pentru angajati.

Manusi piele pentru uniforma

Manusile din piele oferite de Peloltromex sunt potrivite pentru fortele armate, datoritata calitatii, confortabilitatii, durabilitatii, cat si conformitatii acestora cu standardele impuse de autoritatile carora li se adreseaza.

De asemenea, manusile oferite de noi sunt pretabile altor segmente speciale precum Ministerul de Interne si politia comunitara.
Ce facem